A blog arculatát színösítendő, az ē’mú’t időbe’ ëgy oktatási videóvā’ készű’tünk az időmértékös versölés bemutatására. Remé’jük, hogy mindazok, akiknek a tanóra rövidnek bizonyú’t, hogy mögértsék, ezzē’ a videóvā’ mögvilágosodnak; remé’jük, hogy akik valamilyen okbul kifolyólag érdeklődnek a versök prozódiájának eme antik mértéke iránt hasznosnak találják az anyagot; s remé’jük, hogy azoknak a pedagógusoknak – akiknek së idejük, së energiájuk nincs az egyéb terhek alatt – is haszná’ni tudják venni otthon/iskolába’ mögtekinthető ismertetőanyagként. A fentiek miatt/ -ért, írásképe mögfelē’ az irodalmi magyarrá mögtött nyelvjárásnak.
 
A videó két tárhelyre kerű’t föltő’tésre. ëgysző’ a youtube szerverire 2 részletbe’, ezök linkjei a bejegyzés végin láthatóak a beágyazott videóvā’ ëgyütt, valamint a megaupload szerverire 1 videóként. Elkészű’ ëgy ingyenösen lető’thető változat is, aminek a minőségit nem rontották le a mögosztóportálok. Szintén a bejegyzés alján található. 
 

Időmértékös versölés 1/2

 
 


Időmértékös versölés 2/2

 
 

 

Időmértékös versölés – teljes

 

 

 

Letöltés

 

DATA.hu:

http://data.hu/get/3067526/Idomertekes.wmv.html

RAPIDSHARE:

http://rapidshare.com/#!download|745|424612677|Idomertekes.wmv|54539


A bejegyzés trackback címe:

https://gilitze.blog.hu/api/trackback/id/tr372365867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Visitor Map
süti beállítások módosítása